Digital divas BiH 2017

13:13:00 Teky Frost 4 Comments

*Croatian only*

Hello!

Vjerojatno sam zadnja koja pišem o ovome, ali nema veze...glavno da sam video snimila i objavila 😹
Kako ste već mogli vidjeti na mom Instagramu i kod mojih blogo-kolegica, prošlu nedjelju, 24.9., smo pristustvovali trećoj Digital Divas BiH konferenciji koju je priredio Avon. Kao i uvijek organizacija je bila odlična, a Hotel Malak Regency je bio pun pogodak kao mjesto održavanja.


Pri dolasku nas je dočekala kava i osvježenje, te nezaobilazno ćaskanje sa blogo-kolegicama. Naravno, upozorenje odmah na početku - ovo je post sa gomilom slika. 😀
U program nas je uvela nama dobro poznata, divna Šejla Korjenić, predstavnica/PR za Avon Bih, te nam rekla par riječi o samoj kompaniji. Ulogu voditeljice je dalje prepustila Fatimi Pajo Ćuk koja nas je na zanimljiv, simpatičan način provela kroz ostatak programa te predstavila govornike. 


Prva govornica je bila blogo-kolegica iz Srbije, Branislava Antović - Brana's divine world, koja nam je na zanimljiv i iskren način prenijela kako je od hobija i razonode njen blog prerastao u tim, firmu i zaradu. Podijelila je s nama i ona divna iskustva vezano za taj put, ali i njene borbe, prepreke, nedaće i kako se na kraju izborila s njima i došla do toga svoj blog pretvori u svoj posao. 

Mora se i snimiti live za Instagram 😂 - Zerina
I Taida pomno prati Branislavino predavanje
Sljedeća govornica je bila Sanela Tunović-Bećirović, direktorica PR agencije Prag, čije je predavanje nosilo naziv "komunikacija sadržaja". Objasnila nam važnost veze između sadržaja i publike, te nam prenijela svoje iskustvo i znanje kako uspješno "komunicirati" sadržaj bloga.

Dođoška u elementu 😀

Ne svađa se ona ni s kim, samo tako izgleda 😂  💜Samra💜
Nakon Sanelinog predavanja je na red došao ručak, i ja otvoreno priznajem - koliko god su predavanja bila zanimljiva, ja sam jedva čekala ručak jer sam bila prilično ogladnila. Hotel Malak Regency nam je priredio švedski stol i ja sam natrpala pun tanjir hrane, mislim čak i najviše - i nije me sram! Salad bar je bio posebno fotogeničan.

Nakon ručka program je nastavila sljedeća govornica - Andrea Tomašević Kolenda - Enina mama, koja je imala zanimljivo predavanje o negativnoj strani boginga - "Kada blog zasmeta poslodavcu". Nažalost, u BiH je bloging većini samo hobi, no kada taj blog ima potencijal da preraste u nešto više od samog hobija dogodi se da to poslodavcu zasmeta - po mom mišljenju je apsurdno, ali nažalost istinito. 

O "Trendovima u digitalnom svijetu" nam je par riječi rekla Almedina Aganović, ekspert za digitalni marketing u eMedia Patch kompaniji, te nam podijelila par savijeta kako da što bolje osmislimo sadržaj i promoviramo svoje blogove na društvenim mrežama. 

HanaLuuLuu ne može bez svog mobitela 😂
Naravno, Neirina ruka je najčešće bila u zraku kad je trebalo pitanje i komentar 😀


Ljubica Soldo, account executive za agenciju Degordian, nam je održala predavanje na temu "Marketing u doba blogera", te je kao i prethodna kolegica imala super savijeta kako da još bolje promoviramo svoje blogove u digitalnom svijetu. 

Zdnji i jedini muškarac govornik 😀 je bio fotograf Samir Geko, koji nas je malo proveo kroz teoretski dio fotografije i fotoaparata općenito, te smo s njim imali zanimljivu radionicu tj. malo natjecanje. Neira se pokazala najkreativnija te je osvojila glavnu nagradu, a fotografija je zaista odlična bila!

Završna riječ je ponovno pripala Šejli, a nakon cijelokupnog programa je uslijedilo grupno fotografiranje.

Za kraj dana smo se još malo družili na Eve duet mirisnom partiju koji je ujedno bio i promocija novog parfema u Avon ponudi kojeg je kreirala divna Eva Mendez. Definitivno će biti i recenzija, jer mi je parfem "legao" na prvu. 😊

Konferencija je bila odlična, organizacija odlična, govornici odlični - ma sve je bilo odlično! Bilo mi je jako drago družiti se sa svojim blogo-kolegicama, a i upoznati neke nove. Još jednom hvala Avonu i Šejli na pozivu i nadam se da će nas na svakoj sljedećoj biti još veći broj! 💜💜💜💜💜

Jakna - SheIn
Džemper - Stradivarius
Suknja - Stradivarius
Choker - Stradivarius
Torba - Madam Jolie
Čizmice - Deichmann
Prsten - Werkstatt

xx Stay Tuned xx

You Might Also Like

4 komentara:

 1. Hello From Poland Dear!
  U are amazing!
  I love Your blog, so
  I Follow U, maybe U follow me back?
  Kiss/ have a nice day <3

  https://nataliazarzycka.blogspot.com/

  OdgovoriIzbriši
 2. Ljepotice prelijepa si i slike su super! Baš mi je žao što sam bila spriječena doći, ali nadam se narednom susretu :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. hvala ti :*
   i meni je žao ali nadam se da ćemo se družiti u bližoj budućnosti <3

   Izbriši

Thank you for the comments :*