Black is such a happy color

10:58:00 Teky Frost 2 Comments



Hello!

Crna je moja sretna boja. Mislim da je to vidljivo u svakom mom outfit postu. Netko voli vibrantne boje -  one ih čine sretnima. Netko voli neutralne boje - u njima se osjećaju udobno i ugodno. Većinu ljudi crna boja podsjeća na tugu ili smrt. Mene crna boja čini sretnom. U njoj se osjećam ugodno i udobno. Ona je boja u kojoj se ja osjećam kao "ja". Također, smatram i da je ona najelegantnija boja.
Znate i sami da vas određeni odjevni komad može razveseliti i kada ga obučete osjećate se da možete osvojiti svijet. Za mene je to ova haljinica. Kada ju obučem u istom trenutku se osjećam i elegantno i lepršavo, i vrckasto i smireno. Da, to je samo komad odjeće, ali u njoj se divno osjećam.
I taj dan sam se divno osjećala u njoj.
Još sam se divnije osjećala što je s druge strane objektiva ON. 💟

Black is my happy color. I think it is obvious in all of my outfit posts. Some people like vibrant colors - they make them feel happy. Some like neutral colors - they make them feel comfortable and relaxed. Most people are reminded of sorrow or death by the black color. The black color makes me feel happy. I feel comfortable and relaxed in it. It is the color that makes me feel like "myself". Also, I think it is the most elegant color.
Most of you know that a particular piece of clothing can cheer you up and when you wear it, you feel like you can conquer the world. For me, it is this dress. When I'm wearing it I instantly feel both elegant and lively, and both quirky and calm. Yes, it is just an item of clothing, but it makes me feel wonderful.
And I felt wonderful wearing it that day.
I felt even more wonderful, because on the other side of the lens was HE. 💟

Haljina/dress: SheIn
Torba/bag: Madam Jolie
Cipele/shoes: Rosegal
Prstenje/rings: Werkstatt / Ebay 
xx Stay tuned xx

You Might Also Like

2 komentara:

 1. Divno ti stoji haljina, a torba je toliko lepa da ostadoh bez teksta (a to se retko desava :)). Crnu sam obozavala u svojim dvadesetim, onda su mi se preferencije promenile, tako da je vec neko duze vreme ne nosim.. Mada se i to desi, tu i tamo :). Kristina :*

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Hvala ti puno :*
   Torbica je rođendanski dar i super je :D

   Ma najbolje se oblačiti kako tebi odgovara :D sve drugo je manje važno

   Izbriši

Thank you for the comments :*