Anew Reversalist Complete Renewal Multi-Action dnevna krema*

12:12:00 Teky Frost 0 Comments

*Croatian only*

Hello!

Avon je firma koja je daleko poznata u svijetu, što po Avon Ladies, što po makeupu, ali najčešće po proizvodima za njegu kože. Uvijek se trude da poboljšaju svoje formule i prošire svoju ponudu, a odgovorno tvrdim da su Anew proizvodi za njegu kože nešto najbolje od Avona.
O njihovim kremama iz Reversalist linije ste već mogli čitati u ovom postu, a danas vam donosim dojmove o njihovom "pojačanju". Riječ je o kremici koja je relativno nedavno stigla na naše tržište i dolazi pod nazivom Anew Reversalist Complete Renewal Multi-Action dnevna krema.

Krema dolazi u kartonskom pakiranju, standardnom za ovu liniju, a od drugih se razlikuje samo u boji. Na pakiranju se nalaze sve informacije vezane za proizvod i lista sastojaka. Teglica koja dolazi unutra je također usklađena sa ostatkom linije, a sviđa mi se ombre efekt na njoj. U trenutnom katalogu je možete pronaći za 26,50 KM.

Teksturom je najsličnija dnevnoj kremi, no, kako možete vidjeti, ona sadrži sitne čestice u sebi. Po mom mišljenju je nešto laganije formule, lijepo se razmazuje i brzo upija. Miris joj je također gotovo identičan kao kod dnevne kreme. Sadrži SPF 20 što je svakako veliki plus.

Što Avon kaže o ovoj kremici:

3u1 višenamjenski proizvod: dnevna krema + korektor + BB krema!
1. Dnevna krema - djeluje protiv bora
Smanjuje vidljivost bora i učvršćuje kožu zahvaljujući Tri-Elastinex tehnologiji
2. Korektor - smanjenje nesavršenosti
Optički izglađuje kožu, smanjuje vidljivost sitnih bora i pora
3. BB krema - ujednačenje tena
Nježna formula ujednačava ten i poboljšava teksturu kože

Prikladno za sve tipove kože.

Što se tiče 1. stavke, već sam spominjala da nemam vidljivih bora, pa ne mogu potrvditi smanjuje li vidljivost istih. Stavku 2 i 3 sa zadovoljstvom potvrđujem. U postu o dnevnoj i noćnoj kremi sam navela da mi se dnevna prilično svidjela, no ova ju je izbacila iz trenutne upotrebe. Već pri prvom nanosu sam osjetila kako krema zaglađuje kožu. Pore se čine sužene, a i pruža licu zdravi sjaj. Znam da zvuči kao kliše reklama, ali mene je zaista ugodno iznenadila. Također, zbog svoje zaglađujuće formule mi je odlična podloga za makeup. Tekući puder tako lijepo legne na nju, kao da sam prethodno stavila zaglađujuću bazu. Lice ju je također lijepo prihvatilo i nije reagiralo nikakvim neredima, niti sam primijetila da mi se čelo išta brže masti.

Znam da sam već nahvalila i dnevnu i noćnu, a sada i ovu kremicu iz Reversalist linije, ali ja sam zaista primijetila poboljšanje u teksturi kože otkako ih koristim. Koža je nahranjena, zaglađena, mekana i "punašna" (plump na engleskom, ovaj mi se izraz činio najprikladnijim). Također, nedavno sam imala malu nezgodu sa proizvodima za sunčanje, koji su mi začepili pore što je rezultiralo u par većih potkožnih bubuljica, no kad sam se vratila na standardnu rutinu i ove kremice sve se lijepo i brzo povuklo. Naravno i pravilno čišćenje lica je itekako važno. Uglavnom, kožom sam trenutno toliko zadovoljna da često hodam ili totalno bez makeupa ili sa nekom laganom podlogom - a ovi koji me duže prate znaju koliko volim jaču prekrivnu moć kod tekućih pudera.

U svakom slučaju, ova linija od mene zaslužuje čistu peticu, a ako razmišljate o kupovini nekih od ovih proizvoda ja bih najviše preporučila noćnu kremu i ovu o kojoj ste danas čitali. 😀

Jeste li isprobali Anew Reversalist liniju?

*Proizvodi dobiveni u svrhu neplaćene recenzije. Sva mišljenja su moja i iskrena.

xx Stay Tuned xx

You Might Also Like

0 comments:

Thank you for the comments :*