Avon Anew Reversalist Day & Night kreme*

06:35:00 Teky Frost 0 Comments

*Croatian only*
'Ello!

Prije nekih mjesec i pol dana je u moje ruke stigao Avon paketić koji je sadržavao ove dvije ljepotice. O Avon Anew Reversalist liniji sam čula dosta dobrih stvari te sam ih odlučila isprobati. Iako je linija prvenstveno namijenjena osobama u 30-ima, tj. 35+, ja smatram da je prevencija itekako važna i da se anti-age proizvodi mogu već početi koristiti u 20-ima.
Linija sadrži još dvojni sistem za područje oko očiju, kompaktni puder za popunjavanje bora, pjenu za čišćenje, obnavljajući sreum i najnoviju 3u1 višenamjensku dnevnu kremu (o kojoj ćete moći čitati nešto kasnije jer sam ju tek dobila nedavno). Imala sam i više nego dovoljno vremena da ih isprobam i danas vam donosim svoje utiske.

Kremice stižu u kartonskim pakiranjima, dodatno zamotanim u plastični omot. Na svakom se nalaze informacije o proizvodu i lista sastojaka. U kartonskim pakiranjima se nalaze teglice sa samim proizvodom, koje se bojom slažu sa kartonskim dijelom - bijela dnevna i crvena noćna. Pakiranje izgleda jako luksuzno i elegantno, no opet je jako praktično. Svako pakiranje sadrži 50 ml proizvoda koje treba potrošiti u roku 12 mjeseci.

Reversalist proizvodi su formulirani sa Tri-Elastex tehnologijom, koja povećava proizvodnju elastina u koži, te koži pruža obnovu na ćelijskom nivou što je potvrđeno in-vitro testiranjima. Tri-elastex formula djeluje na sposobnost samoobnavljanja površinskih stanica kože.

Dnevna krema


"Anew Reversalist obnavljajuća dnevna krema SPF 25 UVA/UVB hidratizira kožu i pruža joj obnovljen izgled tijekom cijelog dana. Dramatično reducira vidljivost tankih linija i bora te vraća koži izgled i osjećaj mladenačke čvrstoće."

Dnevna krema je potpuno bijele boje, lagane teksture i veoma blagog mirisa, koji mi je pomalo medicinski (ne znam koji drugi izraz koristiti 😀). Brzo se upija i ne ostavlja masan trag na licu. Spominjala sam dosta puta svoj tip kože, no vrijedi ponoviti - moja koža je uglavnom mješovita, sa suhim obrazima i masnim čelom i nosom tokom ljeta, te normalnim do masnim čelom i jako suhim obrazima tokom zime. Što se hidratacije tiče u ovo vrijeme koje sam je koristila je prilično zadovoljavajuća - dovoljno je hidratantna za obraze, a nisam primijetila da mi se čelo masti više nego obično. Što se tiče "dramatičnog reduciranja vidljivih tankih linija i bora" tu ne mogu puno toga reći jer još uvijek nemam vidljivih bora, ali sam primijetila da mi je tekstura kože puno bolja i ljepša otkako koristim ove dvije kremice. Veliki plus je i što krema sadrži zaštitni faktor 25. Također, makeup jako lijepo "legne" na nju i ja sam jako zadovoljna kremicom. U trenutnom katalogu ju možete naći po cijeni od 17,90 KM.

Noćna krema


"Anew Reversalist obnavljajuća noćna krema hidratizira i obnavlja kožu sloj po sloj. Vraća koži izgled i osjećaj mladenačke čvrtoće te reducira vidljivost tankih linija i bora."

Noćna krema je također bijele boje, no pomalo prozirna radi svoje gelaste teksture. Miris je gotovo identičan dnevnoj, ali mrvicu jači, no meni osobno ne smeta i ispari u roku nekoliko sekundi od nanošenja. Također se upija jako brzo. Kremica u sastavu ima glikolnu kiselinu koja je poznata po svom djelovanju na linije, bore, pore, diskoloraciju i neujednačenost kože. Korištenjem glikolne kiseline koža postaje nježnija i mekanija, a ten blistaviji i ujednačen. Kako je ona dio AHA kiselina, nekome može izazvati peckanje kože te povećati osjetljivost na sunce, zato se krema isključivo preporučuje koristiti navečer. Iako je ponekad jako suha, moja koža nije osjetljiva i ja nisam osjetila ikakvo peckanje. Ja sam ovom kremom oduševljena. Nije revolucionarna ni čudotvorac da će odmah napraviti čuda na vašoj koži, ali redovnim korištenjem se baš primijeti razlika. Moja koža ujutro bude mekana i nahranjena, površina kože je zaglađena i pore su vidljivo manje. U trenutnom katalogu ju možete naći po cijeni od 20,90 KM.


Sve u svemu, ja sam kremama prezadovoljna. Dnevnu kremu preporučujem svima sa suhom do mješovitom kožom, dok bi onima sa ekstremno suhom trebala dodatna hidratacija, a masnokošcima bi mogla biti previše hidratantna za dan. Noćnu kremu preporučujem svima, samo onima sa jako osjetljivom preporučujem dodatan oprez. Posavjetujte se sa svojim Avon damama oko testera. Također, iako ih koristim više od mjesec dana nisam još ni do pola teglice došla, tako da se isplati uložiti u njih što se tiče i učinka i dugotrajnosti.

Jeste li već probali Anew Reversalist proizvode?
Koja je vaša najdraža Avon linija proizvoda?

*Proizvodi dobiveni u svrhu neplaćene recenzije. Sva mišljenja su moja i iskrena.

xx Stay tuned xx

You Might Also Like

0 comments:

Thank you for the comments :*