Sweater weather

13:13:00 Teky Frost 2 Comments


Hello, hello!

Ne znam za vas, ali ja u ovo zimsko vrijeme samo razmišljam kako se umotati u topli džemper, ušuškati u toplu sobu sa šalicom vruće kave. Mislim da već i ptice na grani znaju da ja ne volim zimu, a vjerovatno se i vi hvatate za glavu s mišlju "jao, ženo, upila nas!" 😂 Nedavno mi je sa SheIn stranice stigao moj novi najbolji prijatelj za zimu - ovaj džemper koji možete vidjeti na slikama.

I don't know about you, but in winter time the only thing I think about is how to wrap myself in a warm sweater, tuck into a warm room with a cup of hot coffee. I think everyone knows I don't like winter, and most of you are probably shaking your head with the thought "jeez, girl, you're killing us!" 😂 Recently from the SheIn  website I received my new best friend for the winter - this sweater you can see in the pictures.


Džemper je prilično kvalitetno napravljen, gusto vezen i što je najvažnije - jako topao i udoban. On je sve što tražim od zimskog džempera. Nije uzak, no nije ni preširok, i jako lijepo pada niz tijelo. LINK

The sweater is quite well made, densely embroidered and most importantly - very warm and comfortable. It is all I ask of winter sweater. It's not tight, yet not too loose, and falls down the body line quite nicely.  LINK

Krase ga i zanimljivi, vezeni cvijetni detalji na rubovima. Što se veličine tiče - piše da je one size, pa se ravnajte prema centimetrima. Bojala sam se da će mi biti kratki rukavi, kao i sam džemper, no pošto je linija ramena nešto niže dužina rukava je baš kako treba.

It is also decorated with interesting, embroidered floral details at the edges. As for the size - the site states it is one size, so you better check the measurements. I was afraid that the sleeves would be short, as the sweater itself, but since the shoulder line is somewhat lower on the arms, the length of sleeves is just right.

Džemper mi se odmah svidio i, kako sam već navela na početku, postao je moj najbolji prijatelj za zimu. Možete ga pronaći klikom na LINK.

I liked the sweater right away and, as I mentioned in the beginning, it became my best friend for the winter. You can find it on this LINK.

A evo i nekoliko primjera za "sweater weather" 😉

And here are couple of ideas for sweater weather 😉

Nadam se da vam se sviđa moj džemperak i nevjestina šalica 😉, te da bolje od mene podnosite hladnoću.

I hope you like my sweater and my sister-in-law's cup 😉, and that you endure the cold better than I do.
Jeste li vi ljubitelji zime ili ne?

Are you a fan of winter or not?

xx Stay Tuned xx

You Might Also Like

2 komentara:

 1. Nisam ni ja ljubitelj zime... Mislim,kada sam u kući divno mi je i ne bih nikako izlazila...teško se natjeram van...i volim onu zimsku idilu u kući ili negdje u gradu dok sve svjetluca a ja u nekom objektu sjedim i pijem kafu ili neki topli napitak...a zimogrizna sam jako i preko zime bukvalno nemam stila hahaha samo daj sto vise odjece i sto toplije da je. :D crno uvijek prolazi, sviđa mi se džemper. :D

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Kod mene je black happy color, jaaako rijetko mi se svidi nešto u boji, ako da onda je i to neka tamna poput bordo ili tamno zelene.

   Ja sam užas zimogrozna, ja se natrpam svim i svačim samo da je toplo. I kad sam mlađa bila isto bi se zabundala, uvik sam mrzila da mi je hladno :D

   Izbriši

Thank you for the comments :*