December with SheIn

12:31:00 Teky Frost 2 Comments


Ho, ho, ho!

Kao što sam napisala u pretprošlom postu - vrijeme blagdana je vrijeme wish list-a, tako da sam i za danas pripremila jednu. 😀 Ovaj put se radi o dobro poznatoj SheIn stranici, o čijoj odjeći ste već mnogo puta mogli čitati na ovoj stranici. Kako je zimsko vrijeme, a ja sam zimogrozna, većinom sam birala zimske stvari, kao na primjer ove džempere:

As I wrote in the post before the last one - the holiday season is a time for wish lists, so I made one for today. 😀 This time it is from well-known SheIn website, about which you could have already read many times on this blog. Since it is winter, and I don't like being cold, I mostly chose things for winter, such as these sweaters:Za oko mi je zapelo i par haljinica, od kojih su neke super za party, a neke su više za neke poslovne/formalne prilike.

A couple of dresses caught my eye, too, some of which are great for party, and some for more business/formal occasions.


I za kraj, strast gotovo svake žene - cipele. Niti jedna wish list-a ne može proći bez njih 😉

And finally, a passion of almost every woman - shoes. Not a single wish list is complete without them 😉

1. https://goo.gl/10VcbU
2. https://goo.gl/ekKNDq
3. https://goo.gl/FAA789
4. https://goo.gl/e8lDSQ

I to bi bila moja wish list-a za prosinac. Ako želite počastiti sebe ili nekoga bliskoga za ove praznike, trka na SheIn jer vas očekuju odlični popusti 😉

And that would be my wish list for December. If you want to treat yourself or someone close to you for these holidays, check out SheIn, because there are great discounts waiting for you 😉

xx Stay Tuned xx

You Might Also Like

2 komentara:

 1. Sve mi se sviđa, mada ne bih nosila često jer nisam u tim fazonu. Ali džemper na prvom kolažu crni mi je vrh i nosila bih ga definitivno često! :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Drago mi je da ti se sviđa :D
   A ukusi su različiti i to je super, zamisli da se svi isto oblačimo ili da volimo iste stvari - bilo bi dosadno :D

   Izbriši

Thank you for the comments :*