Delia cosmetics eyeliners*

13:10:00 Teky Frost 2 Comments

*Croatian only*  
Hello!

Prije neka dva mjeseca mi je stiglao predivan beauty box od Delia cosmetics, a sadržaj ste mogli pogledati ovdje. U paketiću se našlo raznih divnih proizvoda i bilo mi se teško odlučiti o čemu pisati prvo, no kao osoba kojoj je eyeliner jedan od najvažnijih komada makeup-a, ipak je izbor pao na njih. Danas vam donosim recenziju tri Delia eyelinera - Intense eyeliner pen, Eyeliner Black new look i Deepliner waterproof.

Intense eyeliner pen

Dolazi u klasičnom pakiranju u obliku flomastera, na kojemu su minimalistički zlatnim slovima ispisani ime proizvoda i firme. Na maloj naljepnici na čepu možete pronaći ostale informacije vezane za proizvod i listu sastojaka. Pigmentacija mu je dobra i a intenzitet nijanse ovisi imate li nešto na kapku - ako imate samo bazu za sjenila, eyeliner jako lijepo klizi i ostavlja intenzivan trag, no sa sjenilom ponekad treba proći 2-3 puta po istoj liniji. Vrh ili aplikator je također klasični za flomaster eyelinere, no tanki vrh omogućuje izvlačenje precizne linije. Trajnost mu je zadovoljavajuća. Nije vodootporan no na mojim kapcima traje cijeli dan uz jedva primjetno blijeđenje pred kraj dana. Minus je to da se ima običaj preslikati ako imate spuštene kapke. Iako ja nisam nešto ljubitelj eyelinera u flomasteru, ovaj mi je sasvim ok i ponekad posegnem za njim. Mislim da je ovaj oblik eyelinera najbolji za početnike u šminkanju.


Eyeliner Black New Look

Ovaj eyeliner dolazi u stožastom pakiranju sa srebrnim slovima, a kod njega se informacije nalaze direktno na pakiranju. Aplikator je prilično tanak, što je za mene veliki plus i sa lakoćom možete izvući preciznu liniju. Pigmentacija je zadovoljavajuća i ostavlja intenzivan trag neovisno imate li sjenilo na kapku ili ne. Trajnost mu je slična kao kod Intense Eyeliner Pen, čak i malo kraće potraje na kapcima, no ni kad malo izblijedi ne izgleda ružno i meni to ne predstavlja problem. Minus, kao i kod prethodnog, je moguće preslikavanje na kapak. Inače su mi tekući najdraži oblik eyelinera, pogotovo kad imaju tanku, preciznu četkicu, tako da mi se ovaj jako svidio.

Deepliner Waterproof

Nije mi jasno zašto se zove deepliner a ne dipliner, ali dobro. Stiže u identičnom pakiranju kao i New Look eyeliner, s tim da ima zlatna slova na sebi i drugačiji aplikator. Ovaj aplikator po mom mišljenju nije klasičan dipliner aplikator. Od mekane je plastike i po sebi ima male brazdice koje lijepo pokupe proizvod te pružaju puni intenzitet boje. Pigmentacija je najbolja od sva tri linera - prava duboka crna. Ne bih rekla da je vodootporan jer se veoma lako skine čak i sa samom vodom, no prilično je dugotrajan - također premašuje prethodna dva u tome. Još jedna razlika je da se ovaj eyeliner ne preslikava na kapak, barem meni nije. Jedini minus, za mene, je taj što ne volim diplinere jer s njima nikada ne mogu izvući preciznu liniju.

Sve u svemu, ovo su tri sasvim solidna eyelinera. Od sva tri sam najmanje koristila Intense Eyeliner Pen iz čistog razloga jer najviše preferiram tekuće eyelinere. Najbolju formulu ima Deepliner, a riješila sam i problem s aplikatorom - pošto Deepliner i New Look Eyeliner imaju identična pakiranja, ja sam zamijenila aplikatore i tako dobila super kombinaciju - intenzivan, dugotrajan eyeliner sa tankom i preciznom četkicom. Nažalost, što se cijene tiče - tu sam ispala grozna blogerica i nisam ju provjerila, ali vjerujem da je jako pristupačna jer su Delia proizvodi inače cijenom veoma pristupačni.

edit: Ipak sam danas otišla provjeriti cijenu - svaki je oko 4 KM, što je i više nego povoljno ;)Jeste li već isprobali Delia eyelinere?
Koju vrstu eyelinera vi preferirate?

*Proizvodi dobiveni u svrhu neplaćene recenzije. Sva mišljenja su moja i iskrena.

xx Stay Tuned xx

You Might Also Like

2 komentara:

 1. Probala sam ovaj Eyeliner Black New Look , i zasad mi je ok , s timda sam ga koristila dva-tri puta , pa cemo vidjeti daljee . i ja najvise volim tekuce eyelinere ;)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. tekući eyelineri su zakon :D
   drago mi je da ti se svidio, sasvim je ok za svoju cijenu :D

   Izbriši

Thank you for the comments :*