Deborah Milano Hi-Tech blush

03:45:00 Teky Frost 2 Comments

*Croatian only*
  Hello, hello!

Ne znam za vas, ali ovo tmurno vrijeme meni nikako ne odgovara. Koliko god zahlađenje nekada bude i dobra promjena, ja bih sad potpisala da čitavu godinu bude toplo i sunčano. No, pošto ovo nije post ni o vremenskoj prognozi ni o mom nezadovoljstvu istom, krećem sa predstavljanjem zvijezde današnjeg posta. Vjerujem da ste svi upoznati sa brendom Deborah Milano i da mnogi od vas redovno koriste njihove proizvode. Ove godine je firma proslavila 55 godina, a o rođendanskom eventu možete pročitati ovdje. Na eventu smo dobili i divan goodie bag, a danas sam odlučila s vama podijeliti recenziju njihovog Hi-tech rumenila. 

Rumenilo dolazi u minimalističkom crnom pakiranju sa prozirnim poklopcem kroz koji možete vidjeti nijansu proizvoda. Samo pakiranje je prilično čvrsto i nema šanse da se slučajno otvori u torbi ili prilikom putovanja, no opet se dovoljno lagano otvara da ne polomite nokte. Na poleđini pakiranja se nalaze podaci o proizvodu i lista sastojaka, kao i mali kistić kojeg ja nisam koristila jer je premalen. Što se količine tiče, nigdje na pakiranju ni na internetu nisam uspila pronaći ovaj podatak, no čini mi se da je oko 7 grama. Ne sadrži parabene i treba ga potrošiti u roku 18 mjeseci. Redovna cijena je 16,95 KM, no u sklopu DM kampanje 'Ljepota kako je mi vidimo' ga u njihovim poslovnicama možete pronaći za 10,95 KM. 

Kao i sva hi-tech rumenila i ovdje je riječ o pečenom. Tekstura je svilenkasta i mekana, no ne trusi se puno. Pigmentacija je odlična, te kod nekih primjeraka treba biti lagane ruke kako ne bi pretjerali. Zadrži blagi, jedva primjetan shimmer, te licu daje lijep zdravi sjaj. Onima koji nisu ludi za jako sjajnim obrazima, uz ovo rumenilo neće biti potreban i highlighter. 

Moja nijansa je 46 rosa pesca, a pored nje možete pronaći još 5 nijansi. Ovdje se radi o divnoj, svijetloj, nijansi roze, koja pomalo vuče na breskvastu. Totalno je univerzalna i vjerujem da bi odgovarala svim podtonovima kože. Iako je, kako sam već navela, pigmentacija odlična, sa ovom nijansom nećete tako lako pretjerati, upravo zbog toga što je svjetlija, tako da je odlična za početnike u šminkanju. Jedino što bi moglo biti mana ovoj nijansi je da se na tamnijoj puti možda i neće toliko primijetiti, ali zato je savršena za one sa svijetlijom puti. Trajnost je također odlična, i na mojim obrazima izdrži cijeli dan sa minimalnim blijeđenjem pred kraj dana.

Ja sam rumenilom prezadovoljna. Ova količina, zahvaljujući odličnoj pigmentaciji, će potrajati "100 godina" :D Rumenilo mi je bilo favorit dok sam imala zimsku put, no kako mi ljetna put pomalo blijedi, definitivno će opet zauzeti vrh u mojoj makeup rutini. Divno osvježi obraze, te im pruži toplinu i zdrav sjaj - i to je zašto obožavam ovo rumenilo. Tekstura, pigmentacija, trajnost i efekt na licu zaslužuju najviše ocjene i definitivno svima preporučujem ovo rumenilol.


Jeste li već probali Deborah rumenila?
Koje rumenilo je vaš favorit?

xx Stay Tuned xx

You Might Also Like

2 komentara:

 1. Ovo su odlična rumenila, imala sam ono u nijansi Paprika kroz cijelu srednju školu :D ovo isto djeluje lijepo, sva peachy rumenila daju poseban izgled koži :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Peachy rumenila su naj :D
   Paprika je malo tamnije i crvenije al svejedno lijepo :D stvaro su im super rumenila

   Izbriši

Thank you for the comments :*