Event report - Jägermeister ReDesign of Fun party

14:08:00 Teky Frost 0 Comments

*Croatian only*

Hello, hello!

Prekjučer, točnije 18.08.2016. godine, u sarajevskom Domu mladih održao Jägermeister party pod nazivom ReDesign of Fun. Pozivnica više se tražila ne samo tjednima prije, već i na samu večer eventa. Naše pozivnice su stigle zahvaljući dragoj Dženani koja uvijek misli na svoju ekipu. Pri dolasku na plato Skenderije, dočekao nas je ogroman videozid sa reklamom Jägermeistera u kojoj nas je gospo'n jelen laganim korakom pozivao unutra. 

Source: Klix.ba
Source: Klix.ba

Na ulazu su nas dočekale super raspoložene, simpatične Jägerette, za čiji se izgled i redizajn haljine pobrinula profesionalna makeup artistica Dženana Čosović uz pomoć svog tima. Šta da kažem - naša Dž je svestrana :D Jägerette su nas ponudile i pićem dobrodošlice u simpatičnoj epruveti, a party je imao i svoju vlastitu valutu - 1 Jälen - koji je služio za plaćanje pića. Uz raznoliku ponudu istih, mogli smo uživati i u koktelima Jäger Fresh i Jäger Q, te dva nova shooter koktela koje su nam miksali koktel majstori udruženja Ice iz Sarajeva. Gospo'n muž i ja smo si naručili Jager Q, koji je bio savršeno osvježenje za početak večeri. Naravno, organizatori su se pobrinuli da ne budemo gladni, te smo mogli uživati u ukusnim zalogajima po receptima Gabriele Ključe.

Source: Jägermeister BiH
Source: Jägermeister BiH
Source: Jägermeister BiH
Source: Jägermeister BiH

Ovogodišnji voditelj je bio Nedim Malkočević koji je naprosto prštao od pozitivne energije i širio ju na sve prisutne. Za vizualne i svjetlosne efekte se pobrinuo Aleksander de Funk, nakon kojeg je na pozornicu stigla regionalno poznata house diva DJ Miss Kay Dee i za čijeg smo se nastupa najviše isplesali. Da nije samo u pitanju muzikalni, već i plesni spektakl pokazali su nam plesna skupina Clique i akrobatski duo K-team iz Hrvatske. Vrhunac večeri je začinio nastup britanske house senzacije Freemasons. Pri kraju eventa na pozornicu je izašao i njemački DJ Tom Novy

zgodnica Monika :)

Ovaj event je bio prilika da Jägermeister predstavi novi izgled boce, koja će se uskoro naći u svim trgovinama i lokalima u BiH. Sada je to modernija boca sa čepom na kojem stoji potpis stvaraoca recepta Jägermeistera, etiketom koja prikazuje Jelena u prirodnijem i zrelijem izdanju, te koja naglašava prirodno porijeklo kroz broj 56 koji predstavlja biljne sastojke ovog likera, s nepromijenjenim sadržajem unutar nje.Sa našom domaćicom Dž.
Što se mojih utisaka tiče - party je bio odličan! Jägerette, piće, hrana, muzika - sveukupna atmosfera je bila odlična. Iako sam ja pomalo penzić što se tiče izlazaka, mogu reći da je ovo bio jedan od boljih partija na kojemu sam prisustvovala i ne odnosi se samo na zadnju godinu dana. Organizatori su stvarno napravili super posao sa svime, a i naša Dženana skupa s njima (naravno da ju moram opet pohvaliti). Dio atmosfere možete pogledati i u videu čiji je autor moj gospo'n muž:


Ovaj i druga videa možete pogledati na instagram.com/lightwithoutheat i na http://www.trenutak.ba/video/

Hvala Jägermeister još jednom na odličnoj atmosferi
i hvala Dž na pozivu :)

You Might Also Like

0 comments:

Thank you for the comments :*