Catrice camouflage cream

ožujka 22, 2015 Teky Frost 24 Comments

Greetings mortals!

U nekim od prijašnjih postova sam navela svoj tip kože, no mislim da nije na odmet ponovno spomenuti - imam mješovitu kožu sklonu stresnim "podstanarima", tako da sam često u potrazi preparative koja će to stanje smiriti, ali i dekorative koja će to stanje pokriti. Zvjezdu današnjeg posta sam spomenula u postu Bloggers made me do it, a riječ je o Catrice Camouflage Cream. 

In some of the previous post I mentioned my skin type, but I think it's worthwhile mentioning it again - I have combination skin prone to stress-caused "subtenants", so I'm often in a search for skincare products that will calm the situation, but also makeup products that will cover it. I have already mentioned the star of today's post in Bloggers made me do it post, and it is Catrice Camouflage Cream.


Catrice camouflage cream dolazi u maloj plastičnoj posudici sa prozirnim poklopcem na odvrtanje. Pakiranje je poprilično čvrsto i praktično. Sadrži 3 g proizvoda, te bi se trebala potrošiti u roku 6 mjeseci. Sviđa mi se što se između poklopca i dna pakiranja nalazi naljepnica koja sprječava zločeste prste da diraju proizvod. ☺ Za ovaj proizvod ćete izdvojiti oko 6KM.Catrice camouflage cream comes in a little plastic container with a transparent lid. The packaging is quite firm and practical. It contains 3 g of product, and it should be used within 6 months. I like the label between the lid and the bottom of packaging, which prevents naughty fingers from touching the product. ☺ This product costs around 3€.


Ja sam izabrala nijansu 010 Ivory, a pored nje imaju još 020 Light Beige i 030 Rosy Beige. Tekstura je gusta i kremasta, topi se pod prstima, te ju je veoma lako nanijeti prstima ili kistom. Ja u tu svrhu koristim ravno rezan kist koji sam naručila s ebaya, jer mi se pokazao bolji od prstiju. Ivory je jako svijetla nijansa, toplijeg podtona, no sasvim se lijepo uklopila sa mojim neutralnim podtonom. 

I chose a shade 010 Ivory, and there are also shades 020 Light Beige and 030 Rosy Beige. The texture is thick and creamy, it melts under fingers, and is very easy to apply with fingers or brush. For this purpose I use straight-cut brush that I ordered from ebay, as it proved better than fingers. Ivory is a very light shade with warm undertone, but it blended well with my neutral undertone.
Catrice kaže da je ovo proizvod koji pouzdano prekriva nepravilnosti, crvenilo i pigmentacije kože. Tu bih se složila s njima i to je primarni razlog moje kupovine, uz, naravno, pozitivne recenzije na internetu. ☺ Moć prekrivanja je stvarno dobra. Radi se o srednjem do jakom prekrivanju i definitivno će prekriti veće nepravilnosti na licu. 

Catrice states that this product reliably covers imperfections, redness and skin pigmentation. I agree with them on this, and that is the primary reason of my purchase, along with, of course, positive reviews on internet. ☺ The coverage strength is really good. It has a medium to strong coverage and will definitively cover larger imperfections on the face.


Što se prekrivanja podočnjaka tiče, tu trebate biti oprezni, jer ima običaj uvlačenja u borice ako pretjerate s količinom. Stoga preporučujem nanošenje u tanjim slojevima i dobro blendanje. Također, pošto se radi o teškom korektoru, za suho okoloočno područje je potrebna dobra hidratacija. Moji podočnjaci nisu pretjerano veliki pa ga rijetko koristim u tu svrhu. Njegova primarna funkcija na mojem licu je prekrivanje dosadnih "podstanara" i tu mu idu sve pohvale. Odlično prekrije bubuljicu, bez dodatnog nereda. Proizvod mi se jako sviđa, te smatram da je odličan proizvod po pristupačnoj cjeni. Lako se nanosi, blenda, te se lijepo stopi sa podlogom. A i troši se poprilično sporo, tako da će vam ova mala posudica potrajati poprilično dugo. Na donjim slikama možete vidjeti kako izgleda na mojem licu i ruci.When it comes to concealing the dark circles, you should be careful there, because it tends to retract into fine lines if you overdue the amount. I recommend applying thinner layers and blending well. Also, since this is a bit heavy concealer, a dry under-eye area needs a good hydration. My dark circles aren't very big so I rarely use it for this purpose. His primary purpose on my face is covering annoying "subtenants" and for that it deserves an applause. It covers pimples really well, without additional mess. I really like this product, and I think it is a great product at an affordable price. It is easily applied, and blends well with foundation. And it is spent quite slowly, so this little container is going to last for a long time. On the pictures below you can see how it looks on my face and arm.

Jeste li već probali Catrice camouflage cream? Koji je vaš najdraži korektor?

Have you already tried Catrice camouflage cream? What is your favorite concealer?

xx Stay Tuned xx

You Might Also Like

24 komentara:

 1. Imala sam ovu kamuflažu i bila mi je dobra, ali onda sam otkrila Artdeco koja mi je fenomenalna :-) Za podočnjake koristim od Flormara jer mi je ova Artdeco preteška, a Flormar se jako fino nanosi, dobro prekriva i ne uvlači se u borice.

  OdgovoriIzbriši
 2. kupih si baš nedavno flormar no još nisam probala :) artdeco nisam probala, a ova mi je skroz ok :)

  OdgovoriIzbriši
 3. stvarno dobro prekriva!
  ne znam zašto ju ja do sada nisam kupila, a toliko pohvala pročitala na njen račun :/

  OdgovoriIzbriši
 4. e ne znam odgovor na to pitanje hehe :D ali eto nije skupa, kupi, probaj :D you might like it ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Super on prekrije sve nepravilnosti i crvenila i vene... jedno pakovanje sam do kraja potrosila... hahahahahah meni je extra! :D

  OdgovoriIzbriši
 6. Ma sve živo imam namjeru da probam,ne bih li uspjela "zakamuflirati" ove podočnjake,pa probat ćemo i to :) Čini mi se kao dobro,a što ti kažeš nije skupa, da se proba makar i ne valjalo na mojim podočnjacima :D

  OdgovoriIzbriši
 7. Ena - slažemo se :D
  Amila - ako ništa drugo može ti poslužiti za neke manje nepravilnosti ako ih imaš :) samo pazi sa količinom da se ne uvuče u borice oko očiju :)

  OdgovoriIzbriši
 8. Ja sam ovu kamuflažu kupila isključivo zbog podočnjaka pa se tu baš nisam oduševila, uz to mi je i ta nijansa prežuta ali jedna blogerica mi je rekla da ako mi ne paše bojom da se potrudim više jer se dobro prilagođava :D Trenutno mi je omiljen korektor iz Avona, Ideal Flawless, ovaj mali novi, za podočnjake dušu dao. ;)

  OdgovoriIzbriši
 9. I love this concealer for my face, it covers really well as you said! :) Great review! x

  OdgovoriIzbriši
 10. Odlicno prekriva, moracu da nabavim ovaj proizvod sto pre :D

  OdgovoriIzbriši
 11. Nisan je jo probala, ali bi mogla ako je nađem. Uvik rasprodana kod mene. :( (ajm fak der madr blogeri imaju prednost alo hahahahha :D)

  OdgovoriIzbriši
 12. thermopolis - šteta, ali da, malo je ćudljiva ova catrice za podočnjake, ja sam ju prvenstveno uzela zbog "podstanara" i tu mi je super :)

  stavroula - I'm glad you like it, it's really good :)

  teodora - nabavi pa probaj, nadam se da će ti se svidjeti :D

  glee - ahahahahah tako je, reci da ti zaštekaju :P

  OdgovoriIzbriši
 13. To je proizvod koji se uvijek mora nalaziti u mojoj kolekciji, nema života bez kamuflaže! :D Za podočnjake mi je najdraži bourjois healthy mix korektor. :)

  OdgovoriIzbriši
 14. tako je :D kamuflaža život znači :D

  OdgovoriIzbriši
 15. Imam ju i koristi za prekrivanje raznih aknica koje mi iskaču u pms-u. Za podočnjake se slažem s tobom da nije baš najidealnije rješenje zbog uvlačenja u borice :D

  OdgovoriIzbriši
 16. super je za prekrivanje bubuljica :D

  OdgovoriIzbriši
 17. Ja sam bila uvjerena da sam kupila ovu kamuflažu ali ju ne mogu nigdje pronaći xD izgleda da ću morati opet haha :D stvarno je moram imati kad je baš svi hvale.

  OdgovoriIzbriši
 18. kupi, mislim da se stvarno isplati :D

  OdgovoriIzbriši
 19. imam, premda je zbilja rijetko koristim... ali je nikako ne bih stavila na podočnjake, za to mi se čini preteška i presuha ;)

  OdgovoriIzbriši
 20. ja ju često koristim, pogotovo sada kad su me napali podstanari, ali polako se smiruje situacija :D a za podočnjake ju ne koristim, ili jako rijetko i jako malu količinu

  OdgovoriIzbriši
 21. Pošto si gore napisala da se treba potrositi u 6 mjeseci a sporo se trosi, ako prođe tih 6 mjeseci da li se i dalje moze koristiti?Poz ☺

  OdgovoriIzbriši
 22. pa mislim da postoji neki rok čak i poslije roka u kojem se može proizvod koristiti. Ako promjeni, teksturu, miris ili primjetiš da nešto nije u redu s njim onda bi se trebala riješiti toga. :)

  OdgovoriIzbriši
 23. Iako je odlican proizvod, sve cesce mi sjedi u ladici, ponekad mi je tako lijeno posvetiti joj par minuta, a ne oprasta povrsno maljanje po faci.
  Voljela bi probati od flormara kamufaze, cine mi se kremastije, a po prekrivanju tu negdje.
  Trenutno jako volim bourjois healty mix korektor.

  OdgovoriIzbriši
 24. imam flormam kamuflažu i super je :D ona čak i može fino na podočnjake jer se ne uvlači u borice, a za podstanare na licu mi je catrice ipak mrvicu bolja :)

  OdgovoriIzbriši

Thank you for the comments :*